Igal hooajal vürtsitame valikut hooajalise erimenüüga, hoolikalt valitud koostisosade ja just hooajale sobivate retseptidega. Päikesepaistelised ilmad toovad menüüsse uued säravad road, mis sobivad suurepäraselt suvel nautimiseks ja värskendavad Sinu maitseelamust Vapianos.
Suvine erimenüü Festa del Pomodoro on tomatiliselt värvikas, sest enamik roogasid sisaldab värskeid või päikesekuivatatud tomateid. Suvistest uudisroogadest leiab jagamiseks mõnusaid antipastitaldrikuid, taimetoidupasta värske avokaadoga ja pitsa küüslaugukrevettide, vürtsika salaami ja loomulikult isetehtud tomatikastmega.
Tutvustame Sulle UUT Pasta Avocado e Pomodorot suvisest uudisroogade menüüst. Mõnusalt tomatine ja tervisliku avokaadoga – super kombinatsioon päikeselisteks ilmadeks. Pasta päikesekuivatatud tomatite püree ja koorekastmega, kuhu lisatud värsked kirsstomatid, päikesekuivatatud tomatid, sibul, tšilli ja rukola. Kaunistatud röstitud piiniapähklite ning värske avokaadoga.
Burrata juust rokib NÜÜD suvises uudisroogade menüüs antipastina, mida tuntakse kui Burrata Antipasto. Endiselt elegantne ja maitsvam kui varem. Mõnus terve burrata juust röstitud kirsstomatite, punase paprika dipi, rukola ja särtsakate tšillihelvestega. Sobib suurepäraselt nii eelroaks kui ka eraldi nautimiseks.
Midagi huvitavat pitsafännidele – Pizza Gamberetti E Salami. See on ideaalne roog pitsasõpradele, kes armastavad vürtsikat salaamit ja krevette ühe pitsa peal. Need koostisosad loovad üheskoos täiusliku maitsekombinatsiooni. Pizza Gamberetti E Salami peal leiate Vapiano omatehtud tomatikastme, mozzarella, vürtsika salaami, küüslaugukrevetid, marineeritud tomatid ja värske basiiliku.
Vaata kõiki meie suviseid uudisroogasid ja leia oma järgmine lemmik seniks, kuni üllatame teid mõnusa sügismenüüga. Vaata menüüd.