alati värske, alati huvitav - VAPIANO BLOGI.

Hooajaline erimenüü Dalla Terra teema põhineb maalähedastel roogadel ja maapõuest pärit koostisosadel. Road, mis on lihtsalt valmistatud, kuid taevalikult maitsvad.

Suvine erimenüü Festa del Pomodoro on tomatiliselt värvikas, sest enamik roogasid sisaldab värskeid või päikesekuivatatud tomateid. Suvistest uudisroogadest leiab jagamiseks mõnusaid antipastitaldrikuid, taimetoidupasta värske avokaadoga ja pitsa küüslaugukrevettide, vürtsika salaami ja loomulikult isetehtud tomatikastmega.

Igal korralikul maratonil toimub “Pasta party” hoolikalt valitud restoranis, mis pakub kvaliteetset pastat, just nagu valmistame seda Vapianos. Meie pasta valmib iga päev värskelt, mis teeb meist ideaalse “Pasta party” koha. 

Kevadiste uudisroogade võlusõnaks on La Primavera, mis tähendab Itaalia keeles kevadet. Just selline on ka seekordne uudisroogade menüü- kevadine, värske ja uuenduslik.

Vapiano menüü üheks põnevaks osaks on uudisroad. Seekord on võlusõnaks mereannid, mis on Itaalia köögis palavalt armastatud ja seda põhjusega. Mereannid pakuvad erinevaid maitseid ja tekstuure ning annavad roale vunki juurde.

Eelmistest uudisroogadest on juba omajagu aega möödas ja üllatame teid taas uute, võrratute maitsetega. Seekord on uudisroogade menüüs põnevaid kooslusi ja uusi, trendikaid koostisosi, mis teeb maitserännaku ütlemata huvitavaks.