alati värske, alati huvitav - VAPIANO BLOGI.

Igal korralikul maratonil toimub “Pasta party” hoolikalt valitud restoranis, mis pakub kvaliteetset pastat, just nagu valmistame seda Vapianos. Meie pasta valmib iga päev värskelt, mis teeb meist ideaalse “Pasta party” koha. 

Kevadiste uudisroogade võlusõnaks on La Primavera, mis tähendab Itaalia keeles kevadet. Just selline on ka seekordne uudisroogade menüü- kevadine, värske ja uuenduslik.

Vapiano menüü üheks põnevaks osaks on uudisroad. Seekord on võlusõnaks mereannid, mis on Itaalia köögis palavalt armastatud ja seda põhjusega. Mereannid pakuvad erinevaid maitseid ja tekstuure ning annavad roale vunki juurde.

Eelmistest uudisroogadest on juba omajagu aega möödas ja üllatame teid taas uute, võrratute maitsetega. Seekord on uudisroogade menüüs põnevaid kooslusi ja uusi, trendikaid koostisosi, mis teeb maitserännaku ütlemata huvitavaks.

Kas teadsid, et wok pann on palju enamat kui lihtsalt praepann? See on Vapiano köögi kõige andekam liige (peale Vapianistide). Vaata meie nippe wok panniga ideaalseks küpsetamiseks.

Vapiano lahe tiim aitab igal meeskonnaliikmel oma eesmärke saavutada ja seda tehes saavad kõik jääda iseendaks. „Sa võid olla kes iganes ja saada kelleks tahes!”. Oliivist Superstaariks on ütlemata äge teekond.