alati värske, alati huvitav - VAPIANO BLOGI.

Kevadiste uudisroogade võlusõnaks on La Primavera, mis tähendab Itaalia keeles kevadet. Just selline on ka seekordne uudisroogade menüü- kevadine, värske ja uuenduslik.

Vapiano menüü üheks põnevaks osaks on uudisroad. Seekord on võlusõnaks mereannid, mis on Itaalia köögis palavalt armastatud ja seda põhjusega. Mereannid pakuvad erinevaid maitseid ja tekstuure ning annavad roale vunki juurde.

Eelmistest uudisroogadest on juba omajagu aega möödas ja üllatame teid taas uute, võrratute maitsetega. Seekord on uudisroogade menüüs põnevaid kooslusi ja uusi, trendikaid koostisosi, mis teeb maitserännaku ütlemata huvitavaks.

Kas teadsid, et wok pann on palju enamat kui lihtsalt praepann? See on Vapiano köögi kõige andekam liige (peale Vapianistide). Vaata meie nippe wok panniga ideaalseks küpsetamiseks.

Vapiano lahe tiim aitab igal meeskonnaliikmel oma eesmärke saavutada ja seda tehes saavad kõik jääda iseendaks. „Sa võid olla kes iganes ja saada kelleks tahes!”. Oliivist Superstaariks on ütlemata äge teekond.

Kas pastaga on võimalik tõesti saavutada unistuste figuur? Jah, on küll! Pasta on väga hea süsivesikuallikas ning kõige suurem hulk päevasest energiast peaks tulema just süsivesikutest. Uued Fitlapi eriroad on saadaval nüüd kõikides Vapiano restoranides just paraja koguse süsivesikutega ja kõigest 375 kcal.