alati värske, alati huvitav - VAPIANO BLOGI.

Kui erialalt juristi paberitega diplomeeritud Tiina 25 aastat tagasi toitlustusvaldkonda sattus, ei osanud ta isegi aimata, kuivõrd see valdkond teda paelub ja millise pöörde võib elu ühe hetkega võtta. Saame Tiinaga tuttavaks ja uurime lähemalt, milline on tema vastutusvaldkond Vapianos.

Kutsusime külla Sõbranna.ee vastutava peatoimetaja Marju, toimetaja Triinu ja reporterid Marlene ja Getter Adeele, kes testisid ja avaldasid arvamust, milline magustoit neile kõige enam Vapianos meeldis.

Otsid ideaalset plaani, mida oma kaaslasega erilist ette võtta? Ära muretse – oleme pannud kirja lihtsa, ent meeldejääva päevaplaani, mis annab võimaluse nautida nii päeva kui teineteist.

Ülemaailmsel pitsapäeval tähistatakse selle ahjus küpsetatud lameleiva võidukäiku maailmas. Rohke juust ja mahlakas kaste kuulub iga õige pitsa juurde. Tähista seda koos Vapianoga!

Aasta algus toob Vapiano restoranidesse mitmeid eriroogi, mis pakuvad igale Itaalia köögi fännile rohkelt maitseelamusi. Seekordsed uudisroad on inspireeritud mereandidest ja vahemerest.

Kas Funghi pitsal kasutatakse värskeid seeni? Kas pitsatainas on tõesti omatehtud? Kas kastmes olevad aromaatsed vürtsid on tehtud värsketest ürtidest ja mitte maitsetugevdajatest?

Sulle parima kasutuskogemuse pakkumiseks kasutame küpsiseid. Küpsistest saad loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin.