ALATI VÄRSKE, ALATI HUVITAV!

VAPIANO BLOGI

Eelmistest uudisroogadest on juba omajagu aega möödas ja üllatame teid taas uute, võrratute maitsetega. Seekord on uudisroogade menüüs põnevaid kooslusi ja uusi, trendikaid koostisosi, mis teeb maitserännaku ütlemata huvitavaks.

Kas teadsid, et wok pann on palju enamat kui lihtsalt praepann? See on Vapiano köögi kõige andekam liige (peale Vapianistide). Vaata meie nippe wok panniga ideaalseks küpsetamiseks.

Vapiano lahe tiim aitab igal meeskonnaliikmel oma eesmärke saavutada ja seda tehes saavad kõik jääda iseendaks. „Sa võid olla kes iganes ja saada kelleks tahes!”. Oliivist Superstaariks on ütlemata äge teekond.

Kas pastaga on võimalik tõesti saavutada unistuste figuur? Jah, on küll! Pasta on väga hea süsivesikuallikas ning kõige suurem hulk päevasest energiast peaks tulema just süsivesikutest. Uued Fitlapi eriroad on saadaval nüüd kõikides Vapiano restoranides just paraja koguse süsivesikutega ja kõigest 375 kcal.

Jah, see on tõsi, lõpuks on Vapiano restoranid avatud meie maitsvate roogade nautimiseks ka kohapeal. Selle tõestuseks külastas meie Ülemiste Vapianot ühel ilusal reedel blogija Marimell koos perega ning tegi isuäratavaid pilte, mis lausa kutsuvad sööma. Ärge muretsege, jagame neid ka teiega.

Pole midagi põnevamat, kui proovida uusi toite ja avastada enda jaoks täiesti uus maitsete maailm. Sel hooajal pakub Vapianos avastamist lausa terve uus vegan uudisroogade menüü, millest leiavad tõelisi maitseelamusi nii taimse toidu armastajad kui ka lihasõbrad. Roogadest lähemalt räägib Sulle Vapiano tootekvaliteedi- ja koolitusjuht Mari-Liis Must.