ALATI VÄRSKE, ALATI HUVITAV!

VAPIANO BLOGI

Uus ja trendikas uudisroogade menüü pakub põnevaid maitsekooslusi

Eelmistest uudisroogadest on juba omajagu aega möödas ja üllatame teid taas uute, võrratute maitsetega. Seekord on uudisroogade menüüs põnevaid kooslusi ja uusi, trendikaid koostisosi, mis teeb maitserännaku ütlemata huvitavaks.

Näiteks on meie uue pitsa Calabria üheks koostisosaks teravamaitseline ja pehme sealiha vorst ’Nduja, mis on pärit Calabria piirkonnast nagu pitsa nimigi ütleb. ’Nduja vorsti saab osta ka ekstrana meie teistele pitsadele. Miks mitte klassikaline salaami pitsa väikese “kickiga”?

Trühvlisõprade lemmikuks saanud MACARONI CHEESE & TRUFFLE on midagi muud kui tavaline MAC&CHEECE. Pasta šampinjonide, sibula ja peterselliga juustuses Béchamel kastmes. Kaetud krõbeda saiapuruga ja maitsestatud trühvliõliga. Tõeliselt hõrk elamus, nagu üks roog olema peab.

Või hoopis meie UUS kreemine ja rikkaliku maitsega lillkapsa püreesupp? Supp, mis viib keele alla ja lisaks on see vegansõbralik ning tehtud sojakreemiga.

Uudisroogade seast külaliste lemmikuks saanud Brownie Caramello müüb kiiremini kui soojad saiad. Mis on selle saladus? Arvatavasti Soolase karamelli ja mascarpone kreemi täiuslik kooslus, sarapuupähkli-šokolaadikoogi kuubikutega. Kuid, et kindel olla, siis soovitame ise järgi proovida.

Uudisroogade menüüst leidub tõesti kõigile midagi, ka veganitele, taimetoitlastele ja lihtsalt magusasõpradele. Me kõik väärime värskeid ja mitmekülgseid maitseelamusi. Tule hellita ennast uute maitsetega.

Vaata kõiki uudisroogasid SIIT.