ALATI VÄRSKE, ALATI HUVITAV!

VAPIANO BLOGI

LA PRIMAVERA uudisroad toovad Vapiano menüüsse mõnusa KEVADE hõngu

Kevadiste uudisroogade võlusõnaks on La Primavera, mis tähendab Itaalia keeles kevadet. Just selline on ka seekordne uudisroogade menüü- kevadine, värske ja uuenduslik. Menüüd kaunistavad kaks uut kevadist pastat ja pitsat, mõnus kreemjas püreesupp, eelroad jagamiseks ja loomulikult üks isetehtud tsitruseline magustoit.

Siin on üks tõusev täht, INSALATA PRIMAVERA, mis sõna otseses mõttes rokib kevadises uudisroogade menüüs. Ideaalne kerge salat kevadeks- värske, krõmpsuv ja tervisliku avokaadoga, mis lihtsalt sulab suus.

Või imeline BURRATA DELICATA – juustuarmastajate tõeline unistus. Elegantne antipasti terve burrata, artišoki pesto, basiiliku pesto, tomatite ja basiilikuga. Ideaalne kooslus Itaalia stiilis maitsetest ja sobib suurepäraselt eelroaks või pearoana nautimiseks.

Kevadlille meenutav LO STRAPPO La Primavera erimenüüst on midagi täiesti erilist. See on rebi ja jaga stiilis pitsa mozzarella ja Vapiano omatehtud tomatikastmega, mida serveeritakse värske dipikastmega. Lihaarmastajatele soovitame Lo strappot pepperoniga, mis viib lausa keele alla. Ideaalne eelroaks, pearoaks või sõbraga jagamiseks- valik on Sinu.

UUS magustoit WHITE CHOCOLATE & LEMON CHEESECAKE kevadistest uudisroogadest on tõeline maiuspala tsitruseliste ja veidi hapukamate maitsete austajatele. Valge šokolaadi ja hapuka sidrunikreemiga juustukook valmib iga päev värskelt just Sinu jaoks. Nagu kõik meie dolcid magustoiduletis.

Kui ihkad midagi värsket ja kevadise hõnguga, siis La Primavera uudisroogade menüül on, mida pakkuda. Kõik maitsekooslused on roogadesse valitud hoolikalt, et meenutada Sulle Itaalia maitseid, ilma päriselt Itaaliasse reisimata.

Vaata kõiki uudisroogasid menüüst.